Delete1


Ricard Gispert Parra
Sabadell, 1989
Història de l’Art a la URV. Actualment resident a Londres, treballant per al Lyceum Theatre i de voluntari al Cartoon Museum. Apassionat del teatre i els musicals, l'art contemporani i descobrir coses noves.


Antoni Obiols Jornet 
@AntoniObiols
Falset, 1989
Llicenciat en Història de l'Art a la URV, Màster en Patrimoni Artístic i Cooperació Cultural, especialitat en Conservació Preventiva.
Dins el món de la Cultura cal defensar la necessitat de transmetre i conservar el patrimoni. Actualment em dedico a la formació de públic infantil en museus.


Guiomar Sánchez Pallarès
Tarragona, 1989
Història de l’Art a la URV i Gestió del Patrimoni Cultural a la UB. Amant de l’art, la literatura i els viatges. Passió per la didàctica i la difusió de la cultura.


Gabino Martínez Muñoz
@gabinotgn
Tarragona, 1989
Història i "Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa" a la URV. Sempre interessat per allò que NO expliquen els museus d'història.Col·laboradors
Una de les parts importants del blog és la gent que ens envia articles i s'anima a escriure publicacions, si vols formar-ne part pots escriure'ns a rag.contacte@gmail.com o llegir les bases que mostrem a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada